Op Voordekunst

Donderdag 26 november (8:24 uur) is de eerste Crowdfunding ooit begonnen voor de nieuwste voorstelling van De Vliegende Koffer ‘Ollie Trollie reist naar de Sterren’!

Tot en met 31 december 2020 zal ik de vraag van de daken schreeuwen of zoveel mogelijk mensen en organisaties willen bijdragen aan deze productie.

Want de tijd is rijp voor een derde verhaal over Ollie Trollie: ‘Ollie Trollie reist naar de sterren’. Een verhaal met een herkenbare kant over familie, vriendschap, samenzijn en afscheid nemen; en met een fantasierijke kant waarin het publiek door een trollenfamilie en een bevriende vleermuis meegenomen wordt van onder de grond tot aan in het heelal.

Het scenario heb ik geschreven en ligt klaar, ik ben vilten poppen aan het maken en het spel neem ik natuurlijk ook voor mijn rekening. Maar een mooi decor maken dat tot z’n recht komt in zowel theaterzalen als op andere locaties, kunnen experts beter, net zoals een lichtplan en muziek op maat. Om deze vakmensen, materiaal en regie te kunnen betalen, is de crowdfunding vandaag van start gegaan.

Zie de campagne pagina op Voordekunst en doe mee!!

https://www.voordekunst.nl/projecten/11286-ollie-trollie-reist-naar-de-sterren-1

 

 

De realisatie van ons crowdfundingproject is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van Provincie Noord-Brabant en door advies van Kunstloc Brabant. kunstlocbrabant.nl/financiering

en door een pop-up cultuursubsidie van de gemeente 's-Hertogenbosch.