Wat

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap

Een mooie en fantasierijke poppentheater voorstelling met grote zelfgemaakte poppen over de lieve en grappige Ollie Trollie. Voor 3 - 7 jaar, en alle mensen die van sprookjes houden. 

Het geheim van professor Sambabal

Avontuurlijke 4+ poppentheater voorstelling (Spiegeltje Andersom) over prinses Kaat, de verstrooide professor Sambabal, zijn schattige dodo, de koningin en de jaloerse lakei Albrecht van Walgenstein.

Voorleesdagen 2019

Miss Miauw

Charlotte is onderweg naar een poezenverkiezing maar zij is haar poes Miss Poes kwijt en ze is verdwaald. Dan ziet ze een mooi boek en raakt nog meer de weg kwijt.

Prentenboek Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap

Ollie Trollie speelt in zijn eigen poppentheatervoorstelling en ... in zijn eigen prentenboek. Illustraties Colinde van Dal, verhaal Charlotte de Lange.

Frankenstein van Mary Shelley

In 2019 wordt een figurentheatervoorstelling ontwikkeld gebaseerd op het literaire werk 'Frankenstein' van Mary Shelley.

"Over eenzaamheid, passie en het monster in jezelf."

Try outs in de zomer van 2019, premiere in het najaar.

Pop op maat

Geen poppentheater zonder poppen... 

Workshop poppentheater

Zeer afwisselende workshop met interessante uitleg over poppentheater in het algemeen, manipulatie en het effect van poppenspel. Met lekker veel foto's, filmpjes en uiteraard demonstraties met poppen van De Vliegende Koffer.

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap De Kersteditie

Een mooi en sfeervol verhaal met grote poppen over de lieve en grappige Ollie Trollie. Voor 3 - 7 jaar, en alle mensen die van sprookjes houden.

Kinderfeestje vol poppenspel

Voor peuters en kleuters

Charlotte de Lange komt graag op bezoek , niet met een poppenkast maar een stapel koffers vol met poppenspel voor en door de kinderen.

Ook aan te passen voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.