Voorstellingen

Binnen voorstellingen

Ollie Trollie reist naar de Sterren (4+)
Ollie Trollie wil dat zijn opa Bollie Trol met hem speelt. Maar opa is druk met zijn grote liefhebberij; kijken naar de sterren. Ollie verlaat zijn opa mopperend om later tot zijn grote schrik te ontdekken dat zijn opa er niet meer is. Waar is opa Bollie Trol? In de ruimte? Tussen de sterren? Op de maan? Lukt het Ollie om zijn opa te bereiken en het weer goed te maken?
Lees meer.

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap (4+)
Ollie Trollie komt graag bij zijn lieve oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen. Over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte. 'Bestaat hij echt?' vraagt Ollie. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek. Op zoek naar het verdwenen lampje en... Mannetje Lampenkap.
Lees meer.

Meneertje Rood Geel Blauw (4+)
Een beeldende voorstelling geinspireerd door het leven en werk van Piet Mondriaan. In 'Meneertje Rood Geel Blauw' (4+) gaat het om kleur en de zoektocht ernaar. Meneertje Zwart staat voor een nieuw doek en treft meneertje Wit die van geen kleur wil weten. Meneertjes Rood Geel Blauw en het publiek zorgen voor inspiratie. 
Lees meer.

Boefie (2,5+)
Een vrolijke voorstelling waarin Tineke en Charlotte het publiek een ochtend in het park laat beleven. De hond Boefie is graag binnen maar Tineke is juist graag buiten.
Lees meer.

Miss Miauw (2,5+)
Miss Miauw is een combinatie van verteltheater en poppenspel, waarbij een verhaal wordt verteld met behulp van objecten en kleine poppen. Het verhaal wordt dichtbij en interactief met het jonge publiek verteld en wordt ondersteund door veel mooie muziekjes.
Lees meer.

Binnen en buiten voorstellingen

Nipokkio

Een muzikant, een clown en een poppenspeler trekken rond om een ongewoon verhaal te vertellen over een gewone wens van een kleine pop. In een vrolijke kluwen van klanken, gekibbel en gekonkel komen Marc Heijnen, Steven Luca en Charlotte de Lange tot een houtje touwtje theater spektakel. Een muzikale familievoorstelling. Lees meer.

Francois Blanc en Schrott door Steven Luca

Twee beroemde straat- en festivalsacts door Steven Luca. Laat je betoveren door magnifiek en poetisch poppenspel pur sang.

Roodkapje en Wolf (3+)
Over een meisje dat zich verveelt, een moeder die niet in sprookjes gelooft en een wolf die gelukkig niet op zijn eten kauwt. Het sprookje van Roodkapje in een toegankelijke en frisse vorm verteld en gespeeld.
Lees meer.

In de poppenkast:

Wortel (3+)
Konijn heeft zin in worteltaart dus wil een wortel. Vos houdt van konijnenstoof dus zoekt een konijn. Maar wat wil wortel? Vrolijk en humoristisch 3+ poppentheater met mooie vilten poppen vanuit een poppenkast. Ook meer dan geschikt als Sinterklaasvoorstelling.
Lees meer.

Knorrie Kabouter(3+)
Boekie Big wil met Mol picknicken in het bos. Boekie vindt het wel lastig om al het eten mee te nemen. En dan is er ook nog een Knorrie kabouter in de buurt met een knorrende maag. Een grappig verhaaltje met een toegift van twee zingende kabouters. Voorstellingen met grote vilten poppen in de poppenkast. Voor en na de voorstellingen komen Charlotte de Lange en Boekie Big voor de kast om gezellig met het publiek te praten.
Lees meer.

Buiten voorstellingen

Once upon a Hand (alle leeftijden)
Op een onverwacht moment, vraagt een poppenspeler uw hand. Aarzel niet; zeg ja! Voor een moment wordt deze hand omgetoverd tot een theater, waar u op de eerste rij zit en waar alles kan gebeuren.
De lancering van de eerste raket naar de maan of een rendez-vous in een romantische paleistuin waar de kikkerprins gekust wil worden. "Once upon a Hand" is voor plaatsen waar kleinschalig en intiem theater het best tot zijn recht komt, bijvoorbeeld in een theaterfoyer, bij een wachtrij, op een terras, tijdens een picknick of een receptie etc.
Lees meer.