Voorstellingen

De Vliegende Koffer speelt momenteel graag de volgende voorstellingen

Ollie Trollie reist naar de Sterren (4+)
Ollie Trollie wil dat zijn opa Bollie Trol met hem speelt. Maar opa is druk met zijn grote liefhebberij; kijken naar de sterren. Ollie verlaat zijn opa mopperend om later tot zijn grote schrik te ontdekken dat zijn opa er niet meer is. Waar is opa Bollie Trol? In de ruimte? Tussen de sterren? Op de maan? Lukt het Ollie om zijn opa te bereiken en het weer goed te maken?
Lees meer.

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap (4+)
Ollie Trollie komt graag bij zijn lieve oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen. Over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte. 'Bestaat hij echt?' vraagt Ollie. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek. Op zoek naar het verdwenen lampje en... Mannetje Lampenkap.
Lees meer.

Roodkapje en Wolf (3+)
Over een meisje dat zich verveelt, een moeder die niet in sprookjes gelooft en een wolf die gelukkig niet op zijn eten kauwt. Het sprookje van Roodkapje in een toegankelijke en frisse vorm verteld en gespeeld.
Lees meer.

Heb je onder het bed gekeken? (3+)
Vanaf zomer 2021...gaan we zien wat er onder het bed gebeurd. Daar bestaat een wonderlijke wereld van al wat is kwijt en onder het stof is geraakt. Charlotte laat groot en klein korte avonturen meebeleven in een prachtig speelkastje.
Lees meer.

Stinkie Hond (2,5+)
Een vrolijke voorstelling waarin Charlotte haar publiek een ochtend in het park laat beleven.
Lees meer.

Miss Miauw (2,5+)
Miss Miauw is een combinatie van verteltheater en poppenspel, waarbij een verhaal wordt verteld met behulp van objecten en kleine poppen. Het verhaal wordt dichtbij en interactief met het jonge publiek verteld en wordt ondersteund door veel mooie muziekjes.
Lees meer.

Vanaf maart 2022:

Meneertje Rood Geel Blauw (3+)
Een beeldende voorstelling geinspireerd door het werk van Piet Mondriaan. In 'Meneertje Rood Geel Blauw' gaat het om kleur en de zoektocht ernaar. Meneertje Zwart staat voor een nieuw doek en treft meneertje Wit die van geen kleur wil weten. Meneertjes Rood Geel en Blauw zorgen voor inspiratie.
Lees meer.